UntangleART

Untangle ME: hoe gebruik ik MMS ? hier zijn een paar tips en suggesties

Dit verteld je een beetje hoe ik M M S gebruik. verwacht dus niet dat dit alles er over verteld om te kunne starten. maar de informatie is steeds moeilijker te vinden. en omdat het mij zo erg geholpen is dit het minste wat ik kan doen.

meer handige links en het mini boekje kan je vinden met deze link

Het book met de protocols, met de huidige manieren van werken met MMS

De family Grenon hebben veel gedaan samen met Jim om MMS te brengen waar het nu is. Maar hun werk is zwaar gecenseerd volgens mij is hun web site er zelfs niet meer.
Hier is een van de 3 boeken die Mark geschreven is in vergelijking met Jim gaat dit minder over recepten maar meer over het uit legen hoe MMS werkt en hoe corrupt de medische industrie is. Maar door dit boek staat dan wel weer extra anderen dingen die ze vaak combineren met een MMS protocol. Zoals de liver flush van Andreas Moritz

Laubeholistic is een MMS/DMSO winkel. DMSO is het best verkocht in glazen flessen net als caster oil maar deze winkel doet dat niet. maar verder is een goede winkel met een goede prijs en hoeveelheid ML verhouding.