UntangleART

Untangle ME: hoe de DIASHOW Process je kan helpen meer bewust te worden van je manier van denken.

hier zal ik het hebben over een proces dat me dit jaar veel heeft geholpen om me meer bewust te worden van de dingen die je onbewust doet. Ik vind het geweldig om een journal te maken en dat heb ik ook veel gedaan. en ik zal dit blijven doen. maar wat mij betreft geloof ik niet dat ik de vooruitgang zou boekt al ik niet dit gedaan had met de hulp van afbeeldingen. die gebruik om mijn zelf emotioneel er te in trekken op een plaats in de tijd, potentiële toekomst of verleden. om me bewust te maken van mijn gevoelens en weerstand en egoverhalen die zouden opduiken. Ik geloof ook dat dit een heel krachtige manier kan zijn om met iets om te gaan dat je echt in jezelf wegduwt, om er echt oog in oog mee te staan en te vragen waarom ik hier niet mee geassocieerd wil worden, waarom kan het me zo veel schelen er niet mee geassocieerd worden? en is dat echt wat ik wil? of denk ik dat ik dat zou moeten doen? Omdat ik mezelf ken, maak ik het een beetje langdradig, maar ik hoop echt dat het advies dat ik geef nuttig wordt en je op ideeën brengt om het op je eigen manier te gebruiken.