UntangleART

blauw, groen, rood? DDB? Red shadow? 666? cura clan?

ZOALS JE WEL GAAT ZIEN ZIJN SOMMIGEN KLEDING EN ITEMS MEER EXCLUSIEF VOOR SOMMIGEN SUB GROEPJES (SQUADS) IN DE BEER CLAN. MET HUN EIGEN INSIDE JOKES ER OVER. HET LIGHT AAN DE SQUAD ZELF OF ZE VEEL EXCLUSIEVE DINGEN HEBBEN. MAAR AAN DE EINDE VAN DE DAG ZIJN WE GEWOON 1 TEAM.

maar als je wil zien wie in welk sub groepje zit kan je hier kijken

sommigen kiezen het meer voor de kleur. maar het thema rond DDB is het word grap van beer = bier. dus dit kan je terug zien in pods die beplakt zijn met bier stickers, logos zoals beer bier, en je kan stellen dat de nadruk ligt op gezelligheid binnen de groep.

DDB - pullover hoodie, zip hoodie, zip jacket €59

DDB - Men's Polo Shirt €40

DDB - anderen exclusieve dingen van ddb

beer bier en player card thema.

DDB - exclusieve vlag van ddb

Dit is een oud ontwerp, ik denk dat ik de achter grond meer  in de stijl van de nieuwe kleding doe.

 waarom zie je de squad vlaggen niet zo veel? om verwarring te verkomen naar buiten staanders wat nu egt de team naam is. daarom was het meer ene privé ding

100x70mm vlag €25
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

150x100mm vlag €35
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

DDB - exclusieve stickers van ddb

al vind ik het blauw wel erg leuk om te zien. vind ik toch wel een stuk tactischer om een minder opvallende kleur te hebben op het veld. dus vandaar dat ik voor de groep gekozen had voor groen. Red Shadow speelt niet niet de beer bier naam. dus dit kan je ook niet terug zien in de stickers en anderen dingen die we hebben. ik beschouw het zelf meer als de warrior groep al heb ik nooit egt officieel door gevoerd in exclusive spullen ik maakte liever dingen voor de hele groep. wat dan wel weer te koste ging van een duidelijke image van red shadow. dus het komt er op neer dat er niet heel veel exclusive dingen zijn rond Red Shadow. al probeer ik om de zoveel tijd de boel wat tactischer/ en beter team work te krijgen. maar ook dat organiseer ik meer als team ding niet als iets alleen voor rd shadow.

waar komt de naam vandaan? ik was een erge fan van Red faction, en ik was erg blij met mijn eerste buks wat een shadow matic was. dus voegde ik die namen samen. de draken kop is bijna het zelfde gebleven na all die tijd. wat ook zijn eigen achter grond verhaal had toen ik nog een strip tekenaar wilde worden.

RS - pullover hoodie, zip hoodie, zip jacket €59

RS - Ultra Light Tshirt, Running Basic Tshirt, COOLMAX® T-shirt €25/30/35

RS - exclusieve vlag van Red Shadow

Dit is een oud ontwerp, ik denk dat ik de achter grond meer  in de stijl van de nieuwe kleding doe. en het logo is hier nog in de oude stijl.

 waarom zie je de squad vlaggen niet zo veel? om verwarring te verkomen naar buiten staanders wat nu egt de team naam is. daarom was het meer ene privé ding

100x70mm vlag €25
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

150x100mm vlag €35
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

RS - exclusieve stickers van RS

ik bemoei me niet veel met deze groep, deze had altijd het minste interesse in paintball, en hebben daarom ook niet egt iets te bieden voor de paintball squads. er is wel team kleding gemaakt maar deze is oud en out dated. vandaar dat er geen voorbeelden zijn. maar stel je DDB voor maar dan rood en zwarten tinten

666 - exclusieve stickers van 666

bear hunters?

polse squad (niet zeker of ze deze naam blijven houden)

cura clan

curaçao squad

paintball veckring BIG GAME

algemeene team gear

barrel plugs en barrel socks

DBC barrel sock €15
(gebundeld met kleding bestelling €9)

DBC 68 cal barrel plug €18

DBC 50 cal barrel plug €10

patches

ruil patch, of door verkoop €5

team patch alleen voor officiële members €5

vlagen

100x70mm vlag €25
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

150x100mm vlag €35
(prijs zakt bij hoogre afnamen)

stickers

ik heb heel veel stickers… egt te veel. dus je kan kijken of ik hier al iets heb liggen wat je wil hebben maar voor sommige dingen als je eigen logo. moet het gemaakt worden op aanvraag.

logo stickers

DBC emblems stickers

custom dogtags

erg pijnlijk voor me hand om te krassen in metaal maar ze zijn wel cool
in de kleuren RVS, zwart en messing (goud) 

overig

De BEER Clan Bar Blade €5