UntangleART

TacTical BEER FORCE? BFF?

Ik had de naam Tactical BEER Force bedacht als project naam. maar Alex had het voorstel dat het wel leuk zou zijn om het zo te laten noemen dat we het kunne afkorten als BFF in plaats van TBF.

en dat vind ik op zig wel grappig. dus als je nu naar het huidige logo kijkt wil ik het word BEER dus de B van BFF zo laten. maar de FF’s staan open voor suggestie.

Niet dat dit verder een openbaar logo of naam is maar het is iets grappigs onder ons gezegd.

wat is het iedee achter BFF?

kort gezegd: je aan melden als iemand die zig in wil zetten voor beter team work,  tactiek, en communicatie. dus al zou dit maar 4 man zijn dat deze beter op elkaar in gaan spelen. en ook met elkaar dingen willen oefen om dit beter te doen. 

 

en aan geven van oke mij lijkt me het wel leuk om ook wat CQB te oefen zodat we actiever over het veld gaan op dat … vent. of hier over informatie te zoeken.

of in andere worden iemand die het ook leuk vind om met paintball bazig te zijn buiten de events of open-dagen. 

 

maar het kan zijn dat we ook wel zijn dat je een BF bent plaats van een BFF. of te wel een half member. dus dan geef je gewoon aan van nou oke ik wil wel eens wat oefen of bekijken maar niet te veel. dat vind ik te gek. zo lang je daar in maar duidelijk bent is dat goed. en geen valse verwachtingen geeft. maar voor meer info bekijk het filmpje. maar onthou het is maar een voorstel. het word wat we er van maken als groepje die hier voor aanmeld. 

 

squads, maken hier voor niet uit. later kunnen we altijd eens kijken of we wat vriendelijke competities kunne houden maar op dit moment is het nog veel ste klein daar voor.

 

TBF/BFF is niet een label die open baar egt getoond word om verwarring te voorkomen met ons officiële logo. en is niet een vervaging van De BEER Clan. meet een groep binnen een groep voor de genen die er interesse in hebben om aan hun skills te werken. daarmee gezegd mogen anderen daar ook aan me doen als ze willen. maar om officiële TBF/BFF lid te zijn word wel wat dingen van je verwacht zodat groepje ook kan rekenen op die spelers. en niet dat ze elk moment weg kunne weg lopen en in de steek kunne laten. die daar steeds voor ge oefent hebben. en op je rekende dat moment. 

Beeren tips filmpjes

het is waar dat de BEERen Tips filmpjes best basic beginnen. maar de topics lopen steeds honger op. en kan je op weg helpen een betere speler te maken. ook denk ik dat als we bepaalde oefening doen ik het via dat platform online zet zodat de rest het ook kan zien later of nieuwe BFF members

TBF/BFF members

het is nog niet officieel dus we moeten eerst maar eens kijken hoe het van de grond komt.

AK Paintball

hopper/magfed player

BBF JA: MFOG

EGEL

magfed/Hopper player

BBF JA: MFOG, BIG GAMES, Open dagen, Minigames (in overleg)

BBF NEE: te weinig BFF spelers op locatie, subair

Mad raccoon

pump/Hopper player

Shadow

magfed player

Airsofty

FSR / magfed/ hopper player